Over mij

 Maxime Whitley Tauran 

Hi, ik ben Maxime! 23 jaren jong en woon in Groningen. Samen met mijn zusjes ben ik de eigenaar van de blog Beautiful Chaos! Omdat de chaos nogal groot is bij ons thuis, we drie hele verschillende levens leiden en niet zo heel dicht bij elkaar meer zijn heb ik besloten ook mijn eigen blog te starten. Schrijven is iets wat mij aan het hart ligt, door te schrijven kan ik mij uiten. Ik ben iemand die graag alles deelt over leuke, maar zeker ook vervelende dingen. Ik kan mijzelf ook wel omschrijven als een open boek. Ik ben open tegen iedereen, haat liegen dus ben soms misschien wel te eerlijk. Ik ben ‘recht door zee’ en vertel graag hoe ik mij voel. Met de grootste irritaties van de mensen die dichtbij mij staan en soms denken hou toch eens iets voor jezelf, deel het niet met iedereen en los het eens lekker in je eentje op.

Mijn leventje

Geboren in Roden en daar de eerste 21 jaar van mijn leven niet weggeweest. Samen met mijn ouders en mijn drie zusjes Zoë, Shaznay en Suzan zijn wij altijd al een hecht gezin. Maar ook een erg chaotisch gezin, alle zusjes hadden zo hun kwaliteiten en deze kwaliteiten werden benut door het hele land. Een van mijn kwaliteiten was basketbal, samen met mijn vader heb ik ook heel Nederland afgereisd om mijn sport met mijn team te kunnen beoefenen. Naast sporten was ik ook wel de nerd van ons gezin, ik hield van school en mijn opleiding. Na de basisschool heb ik de havo gedaan en ben ik doorgestroomd naar het HBO, met mijn Sportmanagement diploma op zak ben ik in 2014 begonnen aan het werkende leventje. Van een baan, huis, vastigheid en familie om mij heen in het mooie Groningen wilde ik perse de stap richting Amsterdam maken. Een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan maar wel in de stad waar mijn hart lag (dacht ik). Na ontdekt te hebben dat een stad niks zegt, maar de quote “Home is where the ♥ is” mij veel meer zegt. Ben ik terugverhuisd naar de stad waar mijn hart echt ligt, Groningen! Mijn hart bestaat uit mijn lieve vriend Jeffrey, ons gezinnetje, mijn vrienden en natuurlijk mijn familie en vooral een plek waar ik me thuis voel. Die heb ik nu gevonden!

Mijn werk

Ik werk als Marketing & Communicatie medewerker bij Ziengs. De marketing & communicatie is iets wat mij altijd al heeft getrokken. Creatief bezig zijn en dat nu ook nog eens in de mode! Iedere dag rij ik met mijn fiat punto van Groningen naar Assen om hier mijn té leuke baan uit te oefenen! Van flyers tot aan Facebook en van Visual Merchandise tot aan events ….. Iedere dag bezig met schoenen, ik hou er van! Naast dit probeer ik mijn vriend te ondersteunen met zijn te leuke feestjes: Soixante Neuf en probeer ik mijn blog draaiende te houden en mijn zusjes te blijven enthousiasmeren voor Beautiful Chaos 😉

De ambitieuze ik

Ambitieus en vol met dromen, zo zie ik mijzelf! Maar soms ook als een negatieve emotionele mislukkeling. Ja, ik droom om een powervrouw te worden. Wat het inhoudt? Ik heb geen idee. Ik wil van alles, maar doordat ik van alles wil word ik er soms ook wel naar van dat het me niet wil lukken. Ik weet eerlijk gezegd ook niet zo goed wat er dus wel moet lukken. Het idee, het gras is altijd groener aan de overkant houdt mij wel op de been. Altijd in voor een nieuwe uitdaging en ook altijd op zoek naar dingen waar ik nog enthousiaster van kan worden. Soms best vermoeiend want ik ben nogal snel enthousiast, maar kan ook net zo snel weer niet enthousiast zijn! In mijn blog wil ik daarom ook graag met jullie delen hoe het is om een ambitieuze, jonge vrouw te zijn met heel veel dromen…. Maar dromen die iedere dag anders kunnen zijn!

Ik hoop jullie te kunnen vermaken met mijn blogs, te enthousiasmeren maar vooral ook te inspireren!

logo_maxime_blog_3-03-03