Ik werk hard aan nog meer inspiratie

Op 13 februari 2015 starte ik samen met mijn zusjes de blog Beautiful Chaos. Een blog waar we onze bezoekers meenamen in onze chaotische, maar mooie leven. Toen wist ik al dat mensen inspireren met persoonlijke verhalen waar zij zich in herkennen iets is wat ik met zoveel liefde doe.

Op 1 december 2016 ben ik zelf verder gegaan op de blog maximewt. Wat staat voor mij: Maxime Whitley Tauran. Op deze blog deelde ik nog meer persoonlijke halen over hoe ik dingen mee maak in het leven, maar ook de perfecte vakantie tripjes of andere leuke inspiratie.

Gedurende de tijd ben ik mij gaan richten op andere dingen. Maar persoonlijke verhalen delen deed ik nog altijd. Dit vooral via mijn instagram: @maximwt.

Op 11 april 2018 ben ik vanuit eigen behoefte begonnen met The Breakfast Club. Ik wilde ambitieuze en ondernemende vrouwen ontmoeten. Want deze blog was mijn hobby. Maar ik wilde deze vrijheid van schrijven, van inspireren, van motiveren ook voor mijzelf kunnen doen. Fulltime. Maar hoe, ik moest eerst geïnspireerd worden door anderen.

Op 1 mei 2018 ben ik opnieuw naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb ik naast ons bedrijf Beautiful Chaos, mijn eigen bedrijf ingeschreven: Regeltante 2.0. Na een dik jaar kon ik hier fulltime mee aan de slag en dit doe ik nog steeds vol passie.

Vanaf 1 juli 2019 ben ik fulltime begonnen met het runnen van 2 bedrijven: Regeltante 2.0 & the Breakfast Club. Daarnaast ben ik nog werkzaam voor Hashtag Workmode, organiseer ik samen met Jeffrey: Do You Remember? en doe ik nog veel meer leuke dingen waar ik blij van wordt.

En dat is waar het eigenlijk allemaal om draait. Elke dag opstaan om leuke dingen te doen. Maar heb ik geleerd in mijn 26 jaar: het is niet elke dag feest! Maar het kan wel elke dag feest worden, het is maar net hoe je er naar kijkt en wanneer jij iets als een feest ziet.

Mijn feest was een lange tijd alleen maar als ik mij helemaal op en top voelde, de mensen om mij heen zich op en top voelde met mij en als iedereen blij was met wat ik deed (en ik zelf daar ook wel een beetje blij mee was).

Ik leerde de afgelopen tijd met alles wat ik heb gedaan dat het wel elke dag feest is. Zolang je het feest maar ziet in de kleine dingen. Voor mij is het nu al een feest als de zon schijnt, als ik de blauwe lucht boven mijn hoofd zie, als de vogeltjes fluiten, als ik door het bos wandel of zoveel meer kleine dingen.

Ik wil er samen met jou voor zorgen dat het elke dag feest kan zijn. Hoe zo’n rotdag het ook is, er zijn zoveel mooie dingen.

Na aanleiding van een geweldige uitdaging die ik in het leven heb geroepen: #7dagenalegria kwam mijn blog weer op mijn pad. Augustus 2019 was mijn laatste blog. Maar vanaf nu wil ik jullie weer vaker inspireren, in welke vorm dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *